Bemutatkozás

Üdvözlöm és egyben köszönöm, hogy ellátogatott weboldalunkra! Egyéni Vállalkozásomat  2008-ban kezdtem. Kezdetben másodmagammal dolgoztam, egy 30m²-es műhelyben, majd 2011-re a létszám +4 főre nőtt. Gazdálkodásunk során folyamatosan javult, növekedett a cégünk és 2016-ra már egy saját tulajdonban lévő 400m²-es alapterületű 10 főt foglalkoztató bútorgyártó üzemmé fejlődött.  2019-re a cégünk Kft. re nőtte ki magát. Jelenleg is dolgozunk és állunk kedves megrendelőink rendelkezésére!

Az egyre növekvő keresletnek köszönhetően nagyszámú referenciával rendelkezünk és továbbra is igyekszünk minden igényt kielégíteni.

Jelenleg az egyedi bútorgyártással és sorozatgyártással is foglalkozunk.  Egyedi bútorgyártáson beül a belsőépítészeti munkákra szakosodtunk. Leggyakrabban konyha, nappali és fürdőszobabútorokat készítünk megrendelőinknek, de emellett gyakori az előszoba, gardrób és hálószobai bútorok valamint étkezők és a hozzájuk tartozó kiegészítő bútorok gyártása is. Komplett lakása berendezésére és otthonos kialakításában általunk ajánlott Belső építesz és Lakberendező munkatársaink segítségét kérheti.

Az igényelt bútorokat minden esetben egyedi méretben készítjük el, helyszíni felméréssel, tervezéssel, beépítéssel. A folyamatos marketing tevékenység eredményeként ma már számtalan beszállítóval rendelkezünk, törekszünk a jó üzleti kapcsolat kialakítására.

Ennek eredményeképpen az asztalos iparban előforduló valamennyi anyaggal dolgozunk. Köztük: keményfa és fenyőfűrészáru, furnérozott lapok, bútorlap, MDF, Akril – Wilsonart, alumínium, üveg stb.

Műhelyünkben és környezetében bármilyen ötlet megvalósításához szükséges technológia rendelkezésre áll. Elképzeléséhez minden szükséges kiegészítőt illetve tartozékot módunkban áll megvalósítani. Kérje árajánlatunkat egy telefont megér!

Támogatások:

Kedvezményezett: GABATA Bútor Kft

Beruházás: Új OAV Max 370P élzárógép beszerzése a jobb minőségű munkavégzéshez.

Hitelprogram azonosító jele: GINOP-8.3.5-18

Visszatérítendő hitel összege: 6.627.000,-Ft