SZÁLLÍTÁS/FIZETÉS

Általános Szállítási Információk

Webáruházunk egységes áron szállít Magyarország egész területére. Az ország bármely pontjára biztosítjuk a kiszállítást, amennyiben a termék vásárlásakor ezt megrendeli.

Házhoz szállítás esetén a minimum rendelés összege 35.000,-Ft.

A házhoz szállítás összege 8.990,-Ft

A házhozszállítás a szállítási cím kapujáig történik. A szállító kollégák a bútorok bevitelére nem kötelezhetők. A házhozszállítás díja nem tartalmazza a rendelt termék házba bevitelét sem annak összeszerelését.

Az átadás után keletkezett sérülékekért és a helytelen összeszerelésből adódó kárért felelősséget nem vállalunk.

Kedves vásárlónkat előzetesen tájékoztatjuk a szállítás várható időpontjáról, melyhez az optimális fuvarszervezés érdekében alkalmozkodni kell, amennyiben ezt elmulasztja és ezért nem tudjuk átadni az árut, akkor az ismételt kiszállítás díját újra meg kell fizetnie.

A várható szállítási idő minden terméknél fel van tüntetve, melyet igyekszünk betartani, de tőlünk független tényezők miatt (gyártási kapacitás, anyagbeszerzés stb.) változás előfordulhat. A szállítási idő változása miatt semmilyen reklamációt, kedvezmény kérést nem áll módunkban elfogadni, mivel a megadott szállítási intervallum tájékoztató jellegű.

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy bizonyos rendelések esetén a végösszeget előreutalással kérjük kifizetni, mely hiányában nem tudjuk a rendelést teljesíteni. Az ilyen termékek rendelése esetén a vásárlót tájékoztatjuk, a megrendelést beérkezését követően.

 

Vásárlás menete

A Gabatabutor webáruházban történő vásárláshoz nem szükséges regisztrálnia oldalunkon.

 1. Ha kiválasztotad a terméket és a darabszámot, utána kattints a "kosárba teszem" gombra.
 2. A felugró ablakban amennyiben más terméket is szeretne rendelni, akkor a bal oldali "tovább vásárolok" gombra kell kattintanod.
 3. Amennyiben befejezted a vásárlást, akkor a jobb oldali "kosárhoz" gombra kattints.
 4. A "kosár" oldalra kerülve láthatod a kiválasztott termékek adatait, egységárukat és az összesített árukat is.
 5. Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, akkor itt a "van kuponkódom" felirat utáni mezőbe tudod beírni és kattints az "érvényesít" gombra.
 6. Amennyiben nincs kuponkódod, hagyd ki az előző lépést.
 7. Alatta láthatod a szállítási módot is díjait, itt nincs teendőd.
 8. Következő lépésként válassz fizetési módot: Fizethetsz készpénzben átvételkor, vagy előre utalással a feltüntetett számlaszámra.
 9. Ezt követően töltsd ki a "szállítási adatok" részt.
 10. Amennyiben a szállítási és számlázási adataid azonosak, akkor jobb oldalon tégy pipát "a számlázási cím megyegyezik a szállítási címmel" felirat előtti négyzetbe.
 11. Ha a számlázási adatait eltérnek a szállítási adataidtól, akkor töltsd ki értelemeszerűen itt is a megfelelő adatokat.
 12. Alul találsz egy "megyjegyzés" részt, ahova a rendeléseddel kapcsolatos észrevételeidet, kérdéseidet, egyéb információkat adhatsz meg a vásárlással kapcsolatban.
 13. Ha végeztél, és elolvastad, tudomásol vetted az általános szerződési, szállítás/fizetési feltételeket és az adatkezelési tájékoztatót, akkor tegyél pipát a négyzetbe és végül kattints a "megrendelés leadása" gombra.
 14. Ezt követően rendelésed elküldted és kapsz egy visszaigazoló emailt róla, valamint keresni fogunk a termék szállításával kapcsolatban 3-5 héten belül.

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy bizonyos rendelések esetén a végösszeget előreutalással kérjük kifizetni, mely hiányában nem tudjuk a rendelést teljesíteni. Az ilyen termékek rendelése esetén a vásárlót tájékoztatjuk, a megrendelést beérkezését követően.

 

Fizetési tudnivalók

Webáruházunkban jelenleg kétféle fizetési módot fogadunk el:

Készpénzben termékátvételkor (Kérjük a pontos végösszeget készítse elő a bútor(ok) érkezése előtt.)

Termék átvétel előtti banki átutalással: Bankszámlaszám 10300002-13442014-00014909, Számlatulajdonos: Gabata Bútor Kft. (Kérjük a közlemény rovatba írja be a megrendelési számát vagy a vásárló teljes nevét! Szállítás előtt két nappal a fizetendő összegnek meg kell érkeznie, ahhoz, hogy könyvelni tudjuk. Számlát kiállítani csak arra a névre, címre tudunk amit a számlázási adatoknál megadott.)

Bakkártyás fizetésre nincs lehetőség sem a webáruházban, sem a szállító kollégáknál.

Részletre, áruhitelre nincs lehetőség webáruházunkban.